Naast de autocross, uitwisseling, de creatieve dag en het Oktoberfest organiseert JOEK nog veel meer! Dit is de taak van de Actieco. Deze commissie is verantwoordelijk voor het regelen van bussen naar andere J19nu-feesten: Springfeest, Dijkfeest, Ketelbeachparty, Grastival, Kerstvolleybal en sommige feestjes in het vernigingsgebouw ‘De Buren’ in Emmeloord. Zelf organiseren zij het jaarlijks terugkerende Paasvoetbaltoernooi op tweede paasdag en talloze andere activiteiten voor leden en niet-leden van J19nu JOEK. Denk hierbij aan solex rijden, bowlen, bierproeverijen, cocktailworkshops, de Boeren-Bioscoop, droppings, barbecues, obstacleruns, autopuzzelritten en nog veel meer!

De commissie bestaat, net als alle andere commissies van JOEK uit gemotiveerde dames en heren uit Kraggenburg en Ens. Zij komen geregeld bij elkaar om nieuwe activiteiten te verzinnen en zijn daarnaast ook niet vies van een commissiefeestje op zijn tijd. De voorzitter is Tim Warmolts, de overige leden hebben allemaal hun eigen taak in het organiseren van bepaalde activiteiten.

Contact
Heb jij leuke ideeën voor een feest of activiteit, zou je graag meer willen weten over de Actieco of wil je eens meemaken hoe het is om deel uit te maken van de gezelligste commissie van JOEK? Neem dan contact op met de commissie via actieco@j19nu-joek.nl.

27

04

Aanmelden JOEK Autocross 2019

27 april 2019

12:00 - 18:00

Volg ons op snapchat!