Het bestuur overziet alle commissies van JOEK. Zij zorgen daarnaast voor het contact met andere jongerenverenigingen van de Noordoostpolder en vergaderen elke maand met andere verenigingen van J19nu NOP tijdens het Kringoverleg. Hier worden de algemene zaken binnen J19u besproken, maar ontstaan bijvoorbeeld ook veel nieuwe feest-ideeën! Dit klinkt allemaal heel officieel, maar is eigenlijk heel gezellig. Door als bestuurslid actief te zijn binnen een jongerenvereniging vergroot je je netwerk, én het staat ook nog eens goed op je cv!

Daarnaast organiseert het bestuur voor alle actieve leden van JOEK (leden die in een commissie zitten) een Bestuurs- en Commissieledenweekend (B&C-weekend). Het weekend staat al jaren bekend als hét bedankje voor de actieve leden. Elk jaar is dit weekend weer één groot feest. In dit weekend organiseert het bestuur diverse activiteiten, spellen en workshops om naast feestvieren, ook de kennis van onze actieve leden bij te spijkeren.

In het bestuur heeft iedereen een eigen taak. De rolverdeling van het huidige bestuur is als volgt:

Wouter Vollering: Voorzitter JOEK en aanspreekpunt vanuit J19nu NOP, contactpersoon Spactieco
Michelle Wiegmink: Secretariaat en beheer mail, contactpersoon Creaco
Jeroen Bijman: Penningmeester JOEK, contactpersoon Feestco
Annabel de Boer: Beheer social media
Sven de Jong: Contactpersoon Uitwisco

Heb je vragen over J19nu of JOEK, zou je meer informatie willen over onze commissies of zelfs een keertje willen mee vergaderen? Stuur ons gerust een berichtje. Je kunt het bestuur op verschillende manieren bereiken. Zie hiervoor het kopje contact op deze site.

Bestuur JOEK

29

06

J19nu Dijkfeest 2019

29 juni 2019

21.00 - 2.00

27

04

JOEK Autocross 2019

27 april 2019

12:00 - 18:00

Volg ons op snapchat!