Het bestuur overziet alle commissies van JOEK. Zij zorgen daarnaast voor het contact met andere jongerenverenigingen van de Noordoostpolder en vergaderen elke maand met andere verenigingen van J19nu NOP tijdens het Kringoverleg. Hier worden de algemene zaken binnen J19u besproken, maar ontstaan bijvoorbeeld ook veel nieuwe feest-ideeën! Dit klinkt allemaal heel officieel, maar is eigenlijk heel gezellig. Door als bestuurslid actief te zijn binnen een jongerenvereniging vergroot je je netwerk, én het staat ook nog eens goed op je cv!

Daarnaast organiseert het bestuur voor alle actieve leden van JOEK (leden die in een commissie zitten) een Bestuurs- en Commissieledenweekend (B&C-weekend). Het weekend staat al jaren bekend als hét bedankje voor de actieve leden. Elk jaar is dit weekend weer één groot feest. In dit weekend organiseert het bestuur diverse activiteiten, spellen en workshops om naast feestvieren, ook de kennis van onze actieve leden bij te spijkeren.

In het bestuur heeft iedereen een eigen taak. De rolverdeling van het huidige bestuur is als volgt:

Sven de Jong: Voorzitter JOEK en aanspreekpunt vanuit J19nu NOP
Michelle Wiegmink: Secretariaat en beheer mail, contactpersoon Creaco
Jeroen Bijman: Penningmeester JOEK, contactpersoon Feestco
Fleur Steenbergen: Beheer social media en website
Willem van Tilburg: Contactpersoon Autoco
Tessa de Jong: Contactpersoon Uitwisco
Kinga Stachura:Algemeen lid
Tom van de Putte: Algemeen lid

 

Heb je vragen over J19nu of JOEK, zou je meer informatie willen over onze commissies of zelfs een keertje willen mee vergaderen? Stuur ons gerust een berichtje. Je kunt het bestuur op verschillende manieren bereiken. Zie hiervoor het kopje contact op deze site.

Bestuur JOEK

16

10

27

08

J19nu-Joek Cocktail workshop

27 augustus 2021

20:00 - 01:00

29

03

AFGELAST: J19nu NOP Creatieve dag

29 maart 2020

13:00 - 20:00

27

04

AFGELAST: JOEK Autocross 2020

27 april 2020

12:00 - 18:00