De Creatieve dag is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd in de Noordoostpolder. Op deze dag staan verschillende dingen centraal zoals toneel, zang en playback. De creatieve dag wordt georganiseerd door de vier verenigingen van J19nu NOP. Elke vereniging levert hetzelfde aan: een toneelstuk, playback act en een live-act. Deze dag vindt plaats in het theater ’t Voorhuys.

De Creaco met leden uit de vier verenigingen, waaronder JOEK, zorgt voor de tekst, spelers en het decor. Natuurlijk met hulp van alle creatieve Joekels. Het is een leuke en gezellig dag waar JOEK zich natuurlijk elk jaar weer fanatiek voor inzet om deze dag te winnen en met de felbegeerde Creammy naar huis te gaan. Na deze middag zal er dan ook een prijsuitreiking plaatsvinden waar onder anderen beste speler en speelster worden bekend gemaakt. Ook is er elk jaar weer de prijs voor de creatiefste vereniging, die JOEK afgelopen jaar in de wacht heeft gesleept!

Heeft dit alles je nog niet overtuigd om naar de creatieve dag te komen? Bekijk dan de promo, dan word je gegarandeerd enthousiast. Meer weten over de Creatieve dag? Check dat hier.

Heb je vragen, of zou je jouw creatieve brein, twee rechterhanden of gouden keeltje in willen zetten voor de Creatieve dag? Neem dan contact op met de Creaco via creaco@j19nu-nop.nl

J19nu Creaco

25

01

Beveiligd: B&C weekend

25 januari 2019

20.00

Volg ons op snapchat!