Je zou het misschien niet verwachten, maar in februari beginnen de eerste voorbereidingen al. Daar waar de mannen het materiaal regelen zoals het fleecedoek, hekken en de drankvoorraad, zijn de vrouwen druk met het verzamelen van de vergunningen, vrijwilligers en het onderhouden van promotie.

Meneer de voorzitter roept ons iedere maand bij elkaar om onder het genot van een goudgele rakker de voorbereidingen door te spreken. JOEK Oktoberfest organiseren is zo slecht nog niet… Een kleine impressie van hét schuurfeest van het seizoen zie je in de aftermovie:

Heb je toevallig nog een bierpul in de kast liggen? Dan is de kans groot dat je bij ons langs bent geweest. Wij organiseren ieder jaar het Joek Oktoberfest in Ens. En wie zijn wij? Dat zie je op de foto hieronder (foto uit 2017).

V.l.n.r. bovenste rij: Ylva Snoek (social media), Robbin van de Putte (chef drankvoorraad), Jordi Lamers (met pensioen), Yari Goosens (chef opbouw) en Gijs Sturm (chef financiën).
V.l.n.r. onderste rij: Stijn de Boer (chef materiaal), Jasper Ziel (met pensioen), Anouk van Diepen (met pensioen), Jeroen van Schie (voorzitter), Floortje Ruijter (algemeen lid) en Bastiaan Woolderink (met pensioen).
Niet op de foto: Iris Kutschruiter (social media).

Heb je vragen, ideeën of zou je graag een deel uit willen maken van deze commissie? Stuur dan een mailtje naar feestco@j19nu-joek.nl.

J19nu JOEK Feestco

29

06

J19nu Dijkfeest 2019

29 juni 2019

21.00 - 2.00

27

04

JOEK Autocross 2019

27 april 2019

12:00 - 18:00

Volg ons op snapchat!