Een avond met de Zwarte Cross en de Feestfabriek!

25 november 2016 20:30
Nieuw dit jaar! Een informatieve avond speciaal voor LEDEN van J19nu NOP op vrijdagavond 25 november. Deze avond hebben we mede-eigenaar en algemeen directeur van “Feestfabriek Alles Komt Goed”, Ronnie Degen, uitgenodigd! Je kent hem waarschijnlijk niet, maar wel zijn werk: festivals Zwarte Cross en Manana Manana, manager Jovink & the Voederbietels en tourmanager Normaal. Hier kan hij dan ook van alles over vertellen!

Ben je geen lid? Dan kun je dat natuurlijk alsnog worden! Om deze toffe avond niet te missen ga je naar http://www.j19nu.com/lid-worden en meld je je aan als J19nu lid!

Aanmelden kan tot en met 24 november en er zit een maximaal aantal personen aan deze avond, dus wees op tijd met aanmelden om verzekerd te zijn van een plek!

LET OP: Vergeet niet je j19nu-lidnummer in te vullen. Geen lidnummer = geen deelname.

Wie: J19nu-leden
Waar: de Buren (Wilgenlaan 14, Emmeloord)
Wanneer: vrijdagavond 25 november
Tijd: koffie en thee vanaf 20.00 uur, begin avond 20.30 uur

Wil je na die tijd nog een borrel blijven drinken, zorg er dan voor dat je de paarse Burenmuntjes bij je hebt of koop ze ter plekke.

Wat achtergrondinformatie over spreker Ronnie Degen:
Ronnie Degen, geboren 3 juni 1972, is opgegroeid in een echt ondernemersgezin. Zijn vader en moeder bestierde een horecagroothandel en hij was de beoogde opvolger. Echter kwam zijn vader te vroeg te overlijden waardoor moeder genoodzaakt was de zaak te verkopen. Hij volgde een management- & marketingopleiding gevolgd door een makelaardijopleiding. De laatste opleiding was erg leuke materie maar het vak zelf leek hem niets. Hij kwam door zijn opvallende verleden in de horeca bij Heineken/Vrumona terecht alwaar hij diverse functies bij sales en marketing heeft vervuld. In 2001 heeft hij de sprong in het diepe gewaagd en zich aangesloten bij de rockband Jovink & the Voederbietels alwaar hij het management is gaan doen. Echter trok de evenementenbusiness, Zwarte Cross stond toen in de kinderschoenen, hem meer en ging hij zich daar op focussen, naast de managementtaken voor de band. Toen Jovink in 2007 stopte met touren ging hij samen met zijn compagnons zich 100% inzetten voor het evenementenbedrijf wat leidde tot groei van de Zwarte Cross, het ontstaan van Manana Manana en de Feestfabriek in het algemeen. Daarnaast heeft hij in 2015 online hotel de Achterhoek in Laren (GLD) geopend en is hij vanaf 2012 verantwoordelijk voor het (tour)management van Normaal.Er zijn nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je naam:
Je e-mailadres:
Je bericht:
Los de bovenstaande som op:

Agenda

Er zijn geen punten op de agenda. Bekijk de complete Agenda >>

Volg JOEK

Laatste nieuws