Sponsormogelijkheden

Het afgelopen jaar is de Joek autocross weer een geslaagd evenement geweest, wat uiteraard mede mogelijk is gemaakt door een leuke groep vrijwilligers, het fantastische weer en natuurlijk de sponsoren. Mocht u ons evenement afgelopen jaar al gesponsord hebben, hartelijk dank daarvoor!

Jongeren 19Nu JOEK is nu 50 jaar actief als jongerenvereniging in Ens & Kraggenburg. Onze doelgroep zijn de jongeren tussen de 16 en 35 jaar. JOEK telt meer dan 200 leden, niet alleen uit Ens & Kraggenburg, maar uit de gehele polder. Joek is één van de vier verenigingen van J19Nu NOP. Samen vallen we onder J19Nu Flevoland waarbij we gezamenlijk ongeveer 2000 leden hebben. Onder de jaarlijkse topactiviteiten die worden georganiseerd valt ook de autocross van JOEK, gehouden op Koningsdag.

De JOEK autocross is inmiddels een begrip binnen en buiten de polder. Dit kan ook haast niet anders gezien het jaarlijkse bezoekersaantal van 2000 personen. Na de mooie voorgaande crossen willen wij er ook dit jaar weer een fantastisch jaar van maken. Om dat te bewerkstelligen, hebben we u nodig!

Bij het organiseren van de autocross zijn we elk jaar hard op zoek naar sponsoren, want zonder sponsoren geen autocross. Mogelijk heeft uw bedrijf de autocross vorig jaar gesponsord of benaderen we u dit jaar voor de eerste keer. Wij hebben een viertal manieren van sponsoring. Wanneer u sponsort wordt uw (bedrijfs) naam kosteloos op de JOEK site geplaatst.

 

  1. Uw (bedrijfs)naam wordt in een lijst in ons programmaboekje vermeld. Tevens zult u op de dag van de autocross een aantal keren worden omgeroepen.
  2. Uw (bedrijfs)naam cq logo wordt als advertentie in ons programmaboekje opgenomen. Net als afgelopen jaar, zit ook dit jaar het programmaboekje bij de entreeprijs in. Iedere bezoeker ontvangt zo het programmaboekje. Tevens zult u op de dag van de autocross een aantal keren worden omgeroepen.
  3. Uw (bedrijfs)naam cq logo wordt op een spandoek gedrukt door een professioneel reclamebureau.
  4. Uw eigen bedrijfsvlag kan worden opgehangen in één van de vlaggenmasten op het terrein.                                                                          

De volgende keuzes van sponsoring autocross 2016 zijn mogelijk:

                                                                           

  • Omroepen                                          Kosten:           € 30,-

Uw naam wordt op de dag van de autocross minstens vier keer omgeroepen, tevens komt uw (bedrijfs)naam in het programmaboekje te staan.

+ uw (bedrijfs)naam wordt op de JOEK site geplaatst!

 

  • Advertentie in het boekje                   Kosten:           € 60,-

A7 formaat (9cm x 7cm)

+ uw (bedrijfs)naam wordt op de JOEK site geplaatst!

 

  • Spandoek                                           Kosten:           € 160,-

Bij het spandoek hebben wij gekozen voor een contract van drie jaar. Zo bent u ervan verzekerd dat de komende drie jaar uw naam met het autocross spektakel is verbonden. Hierbij blijft het spandoek eigendom van JOEK, zo weten we zeker dat het netjes bewaard blijft. Het eerste jaar betaalt u daarom ook €160,- voor het maken van de spandoek. De andere 2 jaren betaalt u €80,-

+ uw (bedrijfs)naam wordt op de JOEK site geplaatst!

           

  • Vlag                                                    Kosten:           € 50,-

Deze vlag moet u zelf aanleveren en wordt op het crossterrein uitgehangen. Er zijn echter maar tien masten beschikbaar op het terrein.

 

Wellicht wilt u wat betekenen voor onze vereniging of voor de autocross en kiest u één van deze vier manieren van sponsoring. U kunt daarvoor contact opnemen met Jeltje Wit. Alvast bedankt! 

Contactpersonen voor sponsoring Autocross Joek :

Jeltje Wit

jeltjewit@joekautocross.nl

Finale Joekautocross 2015

Agenda

Er zijn geen punten op de agenda. Bekijk de complete Agenda >>

Volg JOEK

Laatste nieuws